PARTICIPACIÓ A L’ACTIVITAT PROBLEMES A L’ESPRINT 2021-22

Problemes a l’esprint per a equips de 1r i 2n d’ESO 23-2-2022
La participació ha estat la més nombrosa en una convocatòria d’aquesta activitat. Han participat 193 equips, amb un total de 4354 alumnes. 124 equips van tenir encert total.
L’equip de l’Ernest Lluch ha resolt tots els problemes en una hora, dins de la quarta part dels millors temps.

Problemes a l’esprint per a equips de 3r i 4t d’ESO 15-12-2021
La primera convocatòria dels Problemes a l’esprint del curs 2021-2022,  tot i el fet que encara hi havia circumstàncies especials degudes a la COVID, va ser la convocatòria d’aquesta activitat que va tenir el récord històric de participació. Van participar 175 equips amb un total de 3331 participants.
Només 39 equips, el de l’Ernest Lluch entre ells, van tenir encert total. L’equip del centre va resoldre els 10 problemes en menys d’una hora i mitja, què es un bon temps atesa la dificultat de la prova. També van resoldre els reptes de propina.

Problemes a l’esprint per a equips de batxillerat 2-2-2022

Dels  68 equips participants, només 29, el de l’Ernest Lluch entre ells, van tenir encert total.
Pel que fa al temps de concurs, van destacar, com passa a cada convocatòria de batxillerat, els equips dels dos centres que apleguen alumnes de Batxillerat Internacional provinents de centres de tot Catalunya que gaudeixen de les beques Cellex.
El campió va ser l’equip de l’Institut Vicens Vives de Girona, que va trigar 23 minuts a resoldre tots els problemes, seguit pels dos equips d’Aula Escola Europea, al voltant de tres quarts d’hora.
També van destacar els equips de l’Institut de Santa Coloma de Farners i de l’Institut Gili i Gaya, de Lleida, amb un temps al voltant d’una hora, i  de l’Institut Dertosa, de Tortosa, l’Institut de Sant Just Desvern, i l’Institut Ernest Lluch i CIC Batxillerats, de Barcelona, amb un temps inferior a una hora i mitja.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s